Napisano 19 styczeń 2012 - 19:47
Wszystko pisałem ja, lub z mojego oficjalnego portalu.
Ten X X X to był żart, miałem na myśli dodać głosowanie jak w ''Mam Talent'' xd
To był po prostu żart, a powitanie użytkowników było cały czas.
Wstrzynacie głupie podejrzenia, obrażacie mnie od tych co lizą d*pę przez takie coś ?
Nie wiem, to wy tutaj macie też swoje zdanie w głosowaniu i ja Wam tego nie bronie.
A to, że ktoś ma do mnie jakieś pretensje ''od tak sobie, bo ma zły dzień i mu coś nie pasuje..'' to już nie moja sprawa i niech ten ktoś nie pociąga wszystkich do pisania ''Nie''.
Człowiek się stara i nic z tego nie ma, na to wychodzi.
Głosujcie.
Lauth, miło by ci było gdyby ktoś cb. tak krytykował bezmyślnie podczas pisania swojej aplikacji ?
Wymyślając przy tym niestworzone historie.
Nie zamierzam się kłócić bo nie cierpię takiego zachowania.
To był po prostu żart, a powitanie użytkowników było cały czas.
Wstrzynacie głupie podejrzenia, obrażacie mnie od tych co lizą d*pę przez takie coś ?
Nie wiem, to wy tutaj macie też swoje zdanie w głosowaniu i ja Wam tego nie bronie.
A to, że ktoś ma do mnie jakieś pretensje ''od tak sobie, bo ma zły dzień i mu coś nie pasuje..'' to już nie moja sprawa i niech ten ktoś nie pociąga wszystkich do pisania ''Nie''.
Człowiek się stara i nic z tego nie ma, na to wychodzi.
Głosujcie.
Lauth, miło by ci było gdyby ktoś cb. tak krytykował bezmyślnie podczas pisania swojej aplikacji ?
Wymyślając przy tym niestworzone historie.
Nie zamierzam się kłócić bo nie cierpię takiego zachowania.
Użytkownik Sentence edytował ten post 19 styczeń 2012 - 19:49
Napisano 19 styczeń 2012 - 20:06
Użytkownik Strup3k dnia 19 styczeń 2012 - 19:56 napisał
nie wiem na co dawać userom wypowiadać się, wiadomo, że randomy będą zazdrościć i będą na Nie.
Użytkownik Sentence dnia 19 styczeń 2012 - 19:59 napisał
Dokładnie.
Miło, że jest jeszcze taka osoba z pośród tych użytkowników jak ty i parę innych.![[:)]](http://fangorn.pl/public/style_emoticons/default/1.png)
Mnie na tym zależy, a nie chcę, żeby ktoś mnie wytykał bez podstawy i psuł status.
Miło, że jest jeszcze taka osoba z pośród tych użytkowników jak ty i parę innych.
Mnie na tym zależy, a nie chcę, żeby ktoś mnie wytykał bez podstawy i psuł status.
i myślisz że np. taki Near(przykład) dostał się poprzez lizanie ? pracował na to jak każdy z nas z tych co są dłużej (2010)
...
Użytkownik Strup3k dnia 19 styczeń 2012 - 20:51 napisał
Jestem plebsem, hejtem i nobek i ciul Ci do tego..
Użytkownik Fantazjusz dnia 07 luty 2012 - 18:26 napisał
Na dodatek myślę teraz , że ja mam cos z głową.
Napisano 21 styczeń 2012 - 12:21
Skopiowałem troszkę z tych Twoich poradników tekstu i wkleiłem w google.
I - o dziwo - są one Twojego autorstwa (jeżeli profil Sentence na MPC jest Twój *sry za mini reklamę, ale inaczej nie wiedziałby, o co chodzi*)
Tak więc tym, którzy mówią, że kopiuje poradniki mogę od razu powiedzieć, że nie kopiuje.
Ale ale - wróćmy do Twojego zachowania. Nikt z teraźniejszych członków ekipy nie lizał nikomu d*py, bo Near/Lawliet nie lubią jak ktoś liżę du*ę
No widzisz, ile ten żart zapesza.
Neutral.
I - o dziwo - są one Twojego autorstwa (jeżeli profil Sentence na MPC jest Twój *sry za mini reklamę, ale inaczej nie wiedziałby, o co chodzi*)
Tak więc tym, którzy mówią, że kopiuje poradniki mogę od razu powiedzieć, że nie kopiuje.
Ale ale - wróćmy do Twojego zachowania. Nikt z teraźniejszych członków ekipy nie lizał nikomu d*py, bo Near/Lawliet nie lubią jak ktoś liżę du*ę
Cytat
Neutral.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych użytkowników

Logowanie »
UŻYTKOWNICY
CYBERGOLD
SKLEP
FILMY

Temat jest zamknięty

Do góry