Witajcie Drodzy Użytkownicy
Dzisiaj w Japonii polska ambasador podpisała ustawę A.C.T.A. jednak zanim wejdzie owa ustawa w czyn, podpis złożyć musi jeszcze prezydent Komorowski oraz Parlament.
Jasnym jest fakt, że Tusk zostanie rozliczony za swoje czyny najpóźniej za 3 lata. Szkoda mi tylko protestantów, sam byłem na proteście i widziałem zapał wszystkich "Stop dla ACTA". Chciałbym również zobaczyć miny wszystkich lemingów, którzy głosowali na PO i siali nieprawdopodobną propagandę na temat Jarosława Kaczyńskiego, który dla oszustów i spiskowców nie miał szacunku, a Tusk po prostu się ich boi, być może dostaje w łapę - nie mam pojęcia, to się okaże w niedalekiej przyszłości.
Nadal trzymam kciuki za Anonymous, którzy zapowiadali wydanie dokumentów polskich polityków w ręce obywateli. Pamiętajcie - obecnie Polska nie jest rządzona przez Polaków, być może mają polskie nazwiska, ale to wszystko co mogą nam zaoferować.
FANGORN.PL nie zostanie zamknięty dopóki nie będzie trzeba - miejmy nadzieję, że taka sytuacja się nie nadarzy. 24'godzinne zamknięcie strony było oznaką protestu oraz bliższego zapoznania się z zaistniałą sytuacją. Jedyne co może zmienić się na Fangornie to reformy, które okryją naszą stronę jakąś klauzulą bezpieczeństwa by nie było się do czego przyczepić. Nowe działy RPG zostaną dodane w jak najszybszym czasie - myślałem również o "przemeblowaniu kategorii", czyli powstawaniu jej w inne miejsca. Chciałbym abyście mi w tym pomogli i doradzili jak można wszystko poprzestawiać (być może nie trzeba tego robić, decyzja zależy również do was).
Poczytaj:

Logowanie »
UŻYTKOWNICY
CYBERGOLD
SKLEP
FILMY

Do góry
Pani Reklama

Zgłoś